Acasă I Servicii I Dezvoltare software la cerere I Tipuri de aplicații

Tipuri de aplicații

Portofoliul nostru include atât aplicații Web Based, compatibile cu majoritatea browselor de internet, dar și soluții desktop proiectate pe 3 nivele pentru a crește disponibilitatea sistemului și pentru a optimiza folosirea resurselor.

Programarea embedded a dat naștere la multiple aplicații destinate dispozitivelor Mobile și Wireless, cu Bluetooth integrat (hands-free, voice recognition, media playing).

Experiența vastă în domeniul programării embedded are aplicabilitate atât în domeniul telecomunicațiilor pe fir și wireless (Bluetooth, LAN), cât și în domeniul automotive (CAN). Această competență a dus la dezvoltarea mai multor produse (hardware start-up și UI) conform cerințelor clienților, cum ar fi “car multimedia” și telefonie hands-free.

De asemenea, am creat sisteme cross platform (Win, Mac și Linux) pentru update & mentenanță hardware, sincronizări cu diverse produse multimedia și conversii audio/video.

Un alt domeniu de expertiză îl reprezintă crearea de aplicații și dezvoltari funcționale de la cel mai de jos nivel al framework-ului Android pana la nivelul UI.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.