Acasă I Servicii I Dezvoltare software la cerere I Servicii custom software

Servicii pentru proiectele de dezvoltare software la cerere

Consultanță de business

Analizăm procesele existente și oferim consultanță în optimizarea și reorganizarea acestora. În urma procesului de analiză, extragem cerințele și fluxurile de business și le includem în Specificația cerințelor de business – document de referință în realizarea unui proiect de succes. Echipa noastră de consultanți, cu experiență de business în numeroase domenii de activitate, are competențele necesare susținerii  luării celor mai bune decizii.

Consultanță tehnică

Oferim consultanță tehnică în definirea și proiectarea arhitecturilor de sistem, precum și documentarea tehnică a sistemelor propuse, sub formă de specificații tehnice.

Management de proiect


În funcție de cerințele particulare ale proiectului și beneficiarului, derularea proiectelor se desfășoară conform metodologiei proprii TotalSoft, metodologie bazată pe experienta de peste 17 ani în dezvoltarea de proiecte informatice.

Această metodologie poate fi cea standard, structurată și organizată, bazată pe specificul PMI, sau adaptată tendințelor actuale, și anume Agile (Scrum, Xtreme Programming).

De altfel, TotalSoft este compania care a introdus în România conceptul de project management, prin sistemul Primavera, cea mai utilizată aplicaţie profesională de project management de pe piaţa locală, produs distribuit şi completat cu soluţii adaptate la specificul local şi cu servicii de consultanţă, întreţinere, suport tehnic şi training. În prezent, TotalSoft este singurul Oracle Platinum Partner din România, specializarea Primavera, şi deţine peste 90% din piaţă.

Dezvoltare software la cerere

Dintotdeauna am avut o atitudine orientată spre client și spre crearea de soluții care să răspundă nevoilor companiilor private, sectorului guvernamental și administrației publice. Această abordare, precum și atenția deosebită pe care o acordăm tehnologiei de ultimă oră și inovației, ne-a adus în poziția de dezvoltator preferat de software atât în România, cât și în afara ei. Sistemele proiectate de specialiștii noștri pot fi realizate în jurul mai multor aplicații software.

Testare software la cerere


Testarea sistemelor informatice se realizează de către echipa de specialiști responsabilă de calitatea produselor livrate. La baza procesului de testare se află proceduri bine definite, incluse în metodologia de proiect, precum și un plan de testare agreat împreună cu beneficiarul sistemului.

Testarea se poate face atât prin proceduri manuale, dar și în mod automat, folosind tool-uri de testare automată. Procesul de dezvoltare software la cerere și testare este transparent pentru client, bazat pe cele mai populare metodologii și framework-uri, cum ar fi RUP sau Agile, adaptate în funcție de constrângerile proiectului.

Standarde de proces

Proiectele derulate în mai bine de 27 de țări ne obligă să lucrăm la standarde europene, folosind procese CMMI și SPICE automotive. Reușim astfel să dezvoltăm software la cerere de o calitate ridicată, care să corespundă nevoilor clienților și să crească nivelul de satisfacție al acestora.

Instruire și documentare

Se știe că succesul adopției unui sistem informatic depinde în mare măsură de capacitatea utilizatorilor de a-l folosi în mod corect și la parametrii maximi. De aceea, acordăm o importanță deosebită programelor de școlarizare, organizând cursuri pentru instruirea utilizatorilor cheie sau finali. Cursurile sunt susținute de traineri experimentați, optându-se pe şcolarizarea live, direct în sistem, alături de suportul de curs și manualul de utilizare.

Instalare și implementare hardware și software la cerere

Încă din faza de proiectare și analiză, specialiștii noștri definesc cerințele hardware necesare funcționării optime a sistemului, echipamentele urmând să fie livrate și configurate pentru instalarea mediilor de test și producției.

Roll-out, monitorizare producție, suport oferit utilizatorilor

Roll-out-ul realizat de echipa de implementare presupune instalarea mediului de producție și configurarea aplicației pentru condițiile de producție. Funcţionarea sistemului este supravegheată îndeaproape de experții noștri care oferă suport ori de câte ori este nevoie.

Comunicare eficientă

Comunicarea este esențială pentru reușita proiectului. De aceea, oferim un grad înalt de disponibilitate și flexibilitate, accesul la resursele și competențele necesare făcându-se rapid. Suntem orientați pe nevoile și cerințele clientului și încercăm să oferim soluții rapid, în vederea obținerii de rezultate care să conducă la atingerea obiectivelor.

Eficiență financiară

Vă putem oferi nenumărate argumente ca să lucrați cu noi. Ne limităm aici doar la 4:

  • Reduceți costurile în domeniul tehnologiei informației;
  • Ajutor în planificarea proiectelor și urmărirea lor în execuție;
  • Soluții concrete de reducere a timpului până la finalizarea proiectelor;
  • Realizarea unei bugetări predictibile.


Customizare tehnologie open source

Portofoliul nostru conține și produse bazate pe extinderea și customizarea produselor open-source, un exemplu fiind dezvoltarea unui sistem de management de documente bazat pe tehnologie Alfresco.

Mai multe detalii despre competenţele şi proiectele de dezvoltare software la cerere livrate găsiţi pe site-ul dedicat diviziei noastre de dezvoltare software la cerere: TotalSoft Services.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.