Acasă I Servicii I Dezvoltare software la cerere

Dezvoltare software la cerere

Oamenii, competenţele tehnologice şi experienţa sunt cele care ne recomandă ca unul din principali jucători pe piaţa regională de dezvoltare software la cerere.
 

Preluăm întregul proces de dezvoltare software la cerere

TotalSoft are o experienţă de 20 de ani în dezvoltare de soluţii software la cerere. Multe dintre aceste proiecte au devenit parteneriate strategice cu mize care depăşesc 10 milioane de euro şi care vizează o periodă lungă de colaborare, în unele cazuri de peste 10 ani.

Competenţele noastre în dezvoltare software la cerere se aplică pentru companii de servicii, telecomunicaţii, achiziţii publice şi private, cercetare de  marketing, dar şi pentru administraţie publică sau instituţii medicale. Cele mai multe proiecte vizează pieţele externe precum Belgia, Germania, Grecia, Franţa, Polonia, Serbia, Elveţia, Marea Britanie, SUA, dar nici cele din România nu sunt mai prejos, unele având impact la nivel european.

Oferim servicii complete de IT din faza de consultanță tehnică și de business, design de arhitectură de sistem, până la implementarea produsului final, dar și mentenanță și suport tehnic.

Servicii custom software

Oferim o gamă variată de servicii în cadrul proiectelor de dezvoltare software la cerere, acoperind nevoile IT ale clienţilor noştri.

Înapoi sus mai mult

Tipuri de aplicații

Portofoliul nostru include atât aplicații Web Based, compatibile cu majoritatea browselor de internet, dar și soluții desktop proiectate pe 3 nivele pentru a crește disponibilitatea sistemului și pentru a optimiza folosirea resurselor.

Înapoi sus mai mult

Tehnologie

TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Platinium Partner şi IBM Business Partner.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.