Acasă I Servicii

Servicii

Serviciile IT sunt o componentă importantă a soluţiilor software oferite de TotalSoft clientilor Charisma, deoarece le completează şi le conferă plus valoare, permiţând acoperirea unei game largi de particularităţi impuse de specificul fiecărei companii.

Experienţa dobândită în colaborarea cu peste 1500 de companii ne recomandă în abordarea proiectelor complexe, care integrează componenta de software cu cea de servicii IT. Acesta este principalul avantaj atunci când aveţi un partener precum TotalSoft, o casă de software de business cu soluţii flexibile, care răspund celor mai noi nevoi ale companiilor, prin sisteme ERP personalizate, in funcție de domeniul de activitate. 

Indiferent dacă este vorba de reducerea costurilor operaţionale de HR, de şcolarizarea angajaţilor din companiile care lucrează cu soluţiile TotalSoft, de suport software pentru proiecte şi dezvoltări proprii unui anumit tip de business sau de întreţinere, mentenanţă hardware şi implementare de infrastructură IT, noi oferim servicii perfect adaptate nevoilor oricărei companii.

Servicii de externalizare salarii si resurse umane

Externalizare HR

Serviciile de outsourcing salarial si resurse umane înglobează 20 ani de experienţă acumulată în 36 de ţări, în care TotalSoft reuşeşte să domine piaţa locală în furnizarea de soluţii complete de business, conform studiului Pierre Audoin Consultants publicat în 2014. Din 2010, TotalSoft devine lider şi în segmentul de outsourcing salarial şi resurse umane, acoperind 35% dintre cele circa 140,000 de salarii externalizate în România. Experienţa ...

Înapoi sus mai mult

Training Charisma ERP - Solutia ERP no1 in Romania

Training Charisma

TotalSoft este una din casele de software active in zona de training in ariile de business complementare: project management, analiza de business, testare software folosind metodologiile Agile, strategii folosite pentru a optimiza costurile folosind o soluție ERP sau scolarizarea specialistilor HR

Înapoi sus mai mult

Dezvoltare software la cerere

Oamenii, competenţele tehnologice şi experienţa sunt cele care ne recomandă ca unul din principali jucători pe piaţa regională de dezvoltare software la cerere.

Înapoi sus mai mult

Servicii IT conexe

Serviciile IT specializate reprezintă o linie de business cu tradiţie în TotalSoft prin intermediul căreia compania se adresează pieţei cu soluţii tehnice personalizate, pornind de la sisteme de contol acces auto şi pontaj bazate pe tehnologia ANPR (Automatic Number Plate Recognition), control şi monitorizare video şi până la audit de securitate informaţională.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.