Acasă I Campanii I Aliniaţi-vă la noile reglementări europene - SEPA

Aliniaţi-vă la noile reglementări europene - SEPA

Modulul Charisma SEPA oferă conformitate deplină cu noile reglementări,  permițându-vă să  vă concentaţi pe dezvoltarea şi furnizarea de produse şi servicii cu valoare adăugată pentru clienţii dvs.
 

Armonizarea plăților transfrontaliere
 
SEPA reprezintă o zonă unică a plăţilor în euro, respectiv o regiune în care consumatorii (indiferent de categoria acestora) vor putea iniţia şi primi plăţi în euro în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi drepturi şi obligaţii, indiferent dacă se află în interiorul sau în afara graniţelor naţionale. Practic, această iniţiativă europeană urmăreşte unificarea într-o piaţă cu standarde şi proceduri comune a pieţelor naţionale de plăţi de mică valoare în euro, extrem de fragmentate în prezent.
 
Modulul SEPA asigură realizarea plăților/încasărilor în concordanţă cu noile reglementările europene, simplificând astfel tranzacţiile prin intermediul unor servicii moderne de plată.
 
Funcţionalităţi principale
  • Formatarea cererilor de plată (SCT) și a celor de încasare (SDD) conform standardului ISO 20022 XML;
  • Gestionarea mandatelor de plată;
  • Comunicarea completă cu băncile atât la trimiterea cererilor, cât și la primirea și interpretarea rezultatelor tansmise de bănci.

Pentru mai multe informaţii cu privire la noile funcţionalităţi SEPA din cadrul soluţiei Charisma ERP, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul formularului de mai jos:

Date de interes
Nume *
Compania *
Mobil *
Email *
Mesaj conţinut
 Trimite formular

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.