Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Recrutăm 40 de poziții de juniori prin programul Charisma Academy

Recrutăm 40 de poziții de juniori prin programul Charisma Academy

Lansăm ediția 2015 a programului Charisma Academy prin intermediul căruia oferim șansa studenţilor aflați în ultimul an de studiu și proaspăt absolvenţilor să deruleze un program plătit de internship într-o companie multinațională. Studenții au ocazia să ia contact direct cu mediul de lucru al marilor dezvoltatori de software şi să studieze într-un cadru real de business, având drept mentori performerii TotalSoft.

“Dorim să atragem în echipa noastră tinere talente cu abilități tehnice și de business reale, care vor să înceapă o carieră într-o companie dinamică, cu un portofoliu divers de proiecte și cu o echipă de specialiști foarte bine pregătiți. Numărul mare de poziții pe care le oferim anul acesta se datorează rezultatelor tinerilor din programele anterioare care s-au dovedit o investiție corectă în viitorul lor și al nostru“a declarat Daniel Mateescu, COO, TotalSoft.

Programul oferă 40 de poziții de juniori în echipa TotalSoft și se adresează studenților facultăților de Cibernetică, Matematică - Informatică, Automatică și Calculatoare, Electronică, Contabilitate și Informatică de Gestiune. La finalul proiectului, participanții cu cele mai bune rezultate au șansa să se alăture echipei de la care au învățat, putând ocupa poziţii de consultanţi ERP şi programatori juniori. 

La ediția de anul acesta participă cele mai mari divizii din cadrul TotalSoft, respectiv Charisma ERP și TotalSoft Services, divizii care derulează proiecte în tehnologiiwireless & embedded, ASP.net, #C și SQL Server. În plus, studenții vor învăța concepte de bază despre analiza de business și arhitectura sistemului Charisma ERP, despre modul de configurare și customizare, precum și despre domeniile economice acoperite de sistem.

Pentru a veni în sprijinul tinerilor studenți aflați în căutare de joburi care să le permită o formare reală în IT, dar și pentru a atrage permanent oameni cu potențial, compania noastră derulează anual programe de internship. Ajuns la ediția cu numărul cinci, programul s-a bucurat până acum de o rată de succes (intrați în program vs. angajați) de 80-90%.    

Durata stagiului de internship este de minim 1 lună și are ca dată de începere luna iulie 2015, imediat după încheierea anului școlar. Înscrierile încep din luna martie, studenții fiind așteptați să aplice printr-o scrisoare de intenție adresată departamentul de HR al TotalSoft, persoana de contact Simona Onea (sonea@totalsoft.ro).

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.