Acasă I Parteneri

Parteneri

Piaţa românească este dominată de transformări profunde, dictate de schimbările economice, politice, sociale, culturale sau tehnologice. Aceste transformări înseamnă tot atâtea oportunităţi de afaceri. Iata de ce Charisma a dezvoltat un program special conceput pentru a atrage parteneri interesaţi în capitalizarea acestor oportunităţi de piaţă, cu ajutorul celor mai avansate soluţii şi tehnologii software.

Charisma vă pune la dispoziţie o serie de programe de educare, servicii de consultanţă şi implementare, dar şi un suport real în câştigarea oportunităţilor de piaţă. Toate acestea, printr-o implicare totală în dezvoltarea afacerilor partenerilor noştri. Vă rugăm evaluaţi programul nostru de parteneriate şi contactaţi un reprezentant al departamentului de vânzări indirecte.

 

Oracle Platinum Partner

Acest statut, unul dintre cele mai înalte din grila de parteneriate Oracle, confirmă utilizarea tehnologiei Oracle în aplicaţiile de business dezvoltate de TotalSoft. Specializarea noastră cuprinde cinci competențe distincte: Oracle Database, Oracle BI, Oracle Golden Gate, Oracle Enterprise Manager și Oracle Primavera, competență pentru care suntem unici în România.

IBM Advanced Business Partner

TotalSoft a obţinut statutul de IBM Advanced Business Partner pe baza competenţelor deosebite în utilizarea tehnologiilor IBM.

Microsoft Gold Certified Partner

Ca recunoaştere a inovaţiei soluţiilor software dezvoltate pe tehnologii Microsoft, TotalSoft a devenit Microsoft Gold Certified Partner în 2005, iar în noiembrie 2012 primul partner Microsoft din România certificat Gold pe competența CRM. Obținerea statutului, unic în acest moment în România, s-a facut în urma certificării în tehnologia Microsoft Dynamics CRM a echipei de specialiști TotalSoft, dar și pe baza recomandărilor oferite de clienți.

   

Tableau Software Partner

Acest statut ne permite utilizarea tehnologiei Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor şi una dintre cele mai puternice soluţii de business intelligence din lume. Charisma Analyzer se detaşează prin viteza de procesare a datelor, modul de afişare şi uşurinţa de configurare. 

Nintex

Nintex - Sales & Services Partner

Parteneriatul cu Nintex – liderul mondial în platforme  de automatizare a fluxului de lucru (workflows) -  a demarat în anul 2009 din dorința de a oferi clienților nostri servicii și soluții puternice pentru eficientizarea proceselor interne. Incluzând în produsele Charisma și fluxul de lucru oferit de Nintex,  asigurăm clienților nu doar automatizarea proceselor ci și ușurință și flexibilitate în utilizarea acestora.
Beneficii Parteneri | Program Charisma ERP

Beneficii parteneri

Beneficiile unui partener variază în funcţie de nivelul de calificare ca potenţial şi implicare, şi includ instrumente de marketing şi vânzări, certificări, resurse tehnice şi suport tehnic, sau discounturi importante faţă de preţurile de listă.

Înapoi sus mai mult

Cerinte Parteneri | Program Charisma ERP

Cerinţe parteneri

Vă rugăm să analizaţi tipul de parteneriat dorit, şi certificările şi specializările asociate. Cei mai buni specialişti vă stau la dispoziţie pentru a vă ajuta în procesul de acumulare a cunoştinţelor necesare implementării celei mai de succes soluţii de afaceri româneşti.

Înapoi sus mai mult

Formular Parteneri | Program Charisma ERP

Formular de înregistrare

Doriţi să includeţi în portofoliu cea mai vândută soluţie de întreprinderi din România? Doriţi să vă asociaţi imaginea cu cea mai aclamată suită software românească? Nimic mai simplu. Înregistraţi-vă acum în programul de parteneriat.

Înapoi sus mai mult

Asociații

Asociații

Asociațiile sunt formate din liderii dintr-un anume domeniu și au rolul de a construi o industrie profesionistă și profitabilă. Ne-am alăturat asociațiilor din piețele în care activăm pentru a contribui la dezvoltarea unor bune practici și a susține profesionalizarea continuă.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.