Acasă I Servicii I Externalizare HR I Beneficii outsourcing HR

Beneficii outsourcing HR

De ce aţi apela la o soluţie de outsourcing HR? Vă oferim mai jos doar câteva avantaje majore de care puteţi beneficia. Vă stăm la dispoziţie pentru o prezentare detaliată a unei soluţii de outsourcing HR adaptate nevoilor companiei dumneavoastră.


Reducerea costurilor de exploatare
Reducerea cheltuielilor de exploatare reprezintă factorul principal în folosirea serviciilor de outsourcing HR. Pentru că deţinem o experienţă semnificativă, de peste 10 ani în domeniu, putem oferi servicii profesionale la costuri inferioare semnificativ, comparativ cu sumele avansate de angajatori pentru funcţionarea unui department intern. Externalizând aceste servicii, nu mai este necesar să recrutaţi personal pentru departamentul respectiv, nu mai este necesar să investiţi în formare profesională, în spaţiu de birouri suplimentar şi birotică, reducând în acelaşi timp costurile si taxele legate de salarii sau beneficii. Charisma deţine personal calificat în număr mare, drept urmare poate oferi serviciile mult mai rapid, iar timpul astfel economisit va fi folosit în dezvoltarea afacerilor dumneavoastră.

Serviciile noastre sunt disponibile tot anul, înlăturându-se astfel perioada de concediu necesară angajaţilor permanenţi, eliminându-se totodată situaţiile speciale, cum ar fi concediul medical sau de maternitate. Un alt avantaj este şi faptul că sumele avansate cu externalizarea sunt stabilite de la început prin contract, sunt direct proporţionale cu volumul de muncă necesar, şi este permis astfel accesul la serviciile noastre de outsourcing salarial şi de administrare personal atât companiilor mari, cât şi celor mici sau mijlocii.

Focusul pe activităţile cu valoare adăugată ridicată

Vă puteţi concentra pe o gamă mai largă de activităţi cu valoare adăugată mare, în timp ce detaliile operaţionale sunt lăsate pe seama noastră. Unele companii apelează la outsourcing HR deoarece diferite tipuri de activităţi necesită o mare parte din timpul şi atenţia conducerii companiei. Uneori, problemele generate de astfel de activităţi se blochează la nivelul middle managementului. Acest lucru generează pierderi financiare care afectează viitorul companiei.


Resurse interne disponibile pentru alte scopuri
Cea mai importantă resursă redirectată prin outsourcing salarial şi de administrare personal sunt oamenii. Prin încredinţarea operaţiunilor de rutină şi consumatoare de timp unei firme specializate, compania poate redirecţiona aceşti angajaţi spre activităţi cu o valoare adaugată mai mare.


Acces la capabilităţi ridicate
Apelând la serviciile noastre de outsourcing salarial şi administrare personal, aveţi acces implicit la investiţiile noastre în tehnologie, metodologie şi oameni – investiţii realizate în decursul a peste 10 ani de creştere continuă ca jucător în piaţa soluţiilor software de resurse umane şi serviciilor în spaţiul HR din România. Ca furnizor de servicii specializate, experienţa noastră se traduce prin multitudinea de situaţii problematice, diverse şi complexe cu care ne-am confruntat, datorită  portofoliului de clienţi ridicat din toate domeniile de activitate.

Datorită activităţilor de rutină, angajaţii dumneavoastră pot ajunge să se plafonze, devenind total dezinteresaţi şi plictisiţi. În schimb, o echipă de specialişti este tot timpul mai eficientă decât un simplu angajat, motiv pentru care şi companiile mari externalizează activităţile de care nu sunt critice pentru dezvoltarea afacerii.


Functii de business non-critice
Serviciile de outsourcing HR sunt modalitatea prin care puteţi reduce capitalul care trebuie investit în activităţile adiacente afacerii dumneavoastră. Aveţi de ales: puteţi achiziţiona resursele necesare prin cheltuieli mari, într-o perioadă scurtă de timp şi cu rezultate incerte, sau puteţi delimita exact costurile implicate, prin urmărirea unor proceduri specifice, conforme cu un proiect discutat şi aprobat anterior, pe o perioadă de timp bine determinată. Mai mult decât atât, existenţa unor garanţii pentru proiectul în desfăşurare este un factor extrem de important atunci când alegeţi varianta outsourcing-ului.


Reducerea riscurilor
Apelând la servicii de outsourcing HR, câştigaţi în scurt timp flexibilitate, agilitate şi dinamică, factori cheie pentru a face faţă noilor transformări impuse de economia actuală. Riscurile asociate investiţiilor pe care o companie le face în diverse zone de business sunt enorme. Piaţa românească de desfacere, competiţia, legislaţia, condiţiile financiare şi tehnologiile se schimbă cu o viteză ameţitoare. A ţine pasul cu aceste schimbări - mai ales că acestea implică şi investiţii semnificative în resurse - este extrem de dificil. În momentul în care apelaţi la servicii de outsourcing HR, aceste riscuri se împart între dumneavoastră ca beneficiar, şi noi ca furnizor de servicii specializate. Un furnizor specializat în outsourcing nu face investiţii în numele unei singure companii, ci în numele tuturor clienţilor săi. Prin partajarea acestor investiţii, riscurile suportate de o singură companie se reduc considerabil. Iar clienţii noştri stau măturie pentru calitatea serviciilor Charismei.


Creşterea productivităţii şi eliminarea întârzierilor
Creşterea productivităţii - mai multe formulare/documente/fluturaşi salariali sunt procesate într-un timp mai scurt în afara companiei şi, în acest fel, resursele companiei se pot îndrepta spre activităţile de bază. Contractele prevăd termene clare de livrare a produselor sau de finalizare a proiectelor, orice întârziere căzând astfel în responsabilitatea noastră.

În plus, etapele componente ale unui proiect în derulare pot fi urmărite îndeaproape. Astfel, costurile pot fi uşor de urmărit şi partajat, iar replicarea la o altă scară a soluţiilor deja existente devine un proces cu mult mai simplu şi cu un deviz final mult redus.


În concluzie, serviciile de outsourcing HR aduc ca avantaje diminuarea costurilor pe termen lung, dispariţia nevoii de a dezvolta competenţe interne, posibilitatea companiei dumneavoastră de a se concentra pe domeniul de business pe care activează, sau garantarea prestării serviciilor la un nivel de calitate conform contractului semnnat. Vă rugăm consultaţi serviciile de outsourcing resurse umane şi în care specialiştii Charisma şi-au dezvoltat o expertiză semnificativă.

Download
Outsourcing HR. 10 motive pentru care sa spuneti DA

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.