Acasă I Resurse I Analize şi studii de caz I Din spatele culiselor I ERP I Am pregătit Charisma pentru calculul TVA-ului la încasare

Am pregătit Charisma pentru calculul TVA-ului la încasare

Calculul TVA-ului la încasare se anunță o nouă schimbare legislativă făcută să dea bătăi de cap financiarilor din România. Gândită să ajute firmele mici, inițiativa Guvernului s-ar putea de fapt să omoare aceste companii împarțind piață între cumpărători + vânzători mari și cumpărători + vânzători mici.

Indiferent dacă măsura se va dovedi bună sau nu, Charisma este pregătită să răspundă acestei schimbări majore impuse de Guvernul României începând cu anul 2013, prin care firmele mici sunt obligate să recunoască TVA-ul la încasare, iar cele mari să își deducă TVA-ul din afacerile cu firmele mici doar la plata. Am adaptat corespunzător Jurnalele de vânzări și cumpărări și Declarația 300 și,  în momentul în care autoritățile vor stabili modul de organizare al registrului firmelor care aplică TVA la încasare și posibilitățile de consultare a acestuia, suntem pregătiți să conectăm sistemul.  Modificarile vor fi disponibile pentru orice client (indiferent de versiunea la care se afla) fara instalare de versiune noua.
 

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.