Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Liviu Drăgan premiat pentru viziune și performanță de către revista Piața Financiară

Liviu Drăgan premiat pentru viziune și performanță de către revista Piața Financiară

București, 3 decembrie 2013

Liviu Drăgan, CEO TotalSoft, a primit din partea revistei Piața Financiară premiul de excelență pentru viziune și performanță în industria de software și servicii. Distincția i-a fost acordată în cadrul evenimentului aniversar “Gala Premiilor Piața Financiară”, ediția a XVIII-a, care a avut loc luni, 2 decembrie 2013, la Banca Națională a României.

Liviu Drăgan s-a numărat printre personalitățile premiate pentru contribuția adusă de compania pe care o reprezintă pieței serviciilor financiare, reflectată de un suportul informatic de excepție. Redacția prestigioasei publicații a apreciat și a ținut să răsplătească aportul TotalSoft și al suitei Charisma în modul de organizare și de derulare a proceselor de afaceri în 146 de companii din sectorul financiar bancar, din 20 de țări ale lumii.

Revista Piața Financiară, prima publicație financiară post-decembrista, premiază anual personalitățile marcante ale industriei, instituțiile și proiectele derulate cu succes de acest sector de activitate. Ediția 2013 s-a desfășurat sub patronajul Guvernatorului Băncii Naționale, Mugur Isărescu, și a premiat lideri ai industriei precum Radu Graţian Gheţea - Președinte CEC, Sergiu Oprescu - Președinte Alpha Bank, Felix Daniliuc - Director General Raiffeisen Leasing, Dragos Neacşu - CEO Erste Asset Management sau Steven van Groningen - CEO Raiffeisen Bank.

 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.