Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I La aniversarea celor 20 de ani, TotalSoft și-a premiat clienții pentru viziune și încredere

La aniversarea celor 20 de ani, TotalSoft și-a premiat clienții pentru viziune și încredere

București, octombrie 2014
 
TotalSoft a aniversat 20 de ani de când susţine cu soluţii software companii din toată lumea. Pe 2 octombrie, 1300 de reprezentanți ai mediului de business european au transformat Sala Unirii a Palatului Parlamentului într-un formidabil cadru de sărbătoare și networking. Compania a aniversat cu mândrie și bucurie primii 20 ani normali, bazați pe curaj, pasiune și inovație. Pe scurt, bilanțul include:  sute de clienți fericiţi, mii de proiecte extraordinare, soluţii livrate în 35 de ţări, parteneriate cu cele mai puternice case de software din lume, peste 400 de specialiști pasionaţi de tehnologia informaţiei.  

Evenimentul a fost dedicat celor care au contribuit la succesul companiei, clienți, parteneri și angajați. A fost momentul oportun pentru a le multumi tuturor pentru sprijinul și încrederea acordată. Cu această ocazie, TotalSoft a oferit trofee aniversare companiilor care de-a lungul timpului au mizat pe produse și proiecte absolut noi, nevalidate încă de piață. În semn recunoștință și apreciere, aceste premii s-au dus către:

BCR Leasing - premiul pentru încrederea cu care a susținut TotalSoft în crearea celei mai bune soluții software pentru leasing. Alături de BCR Leasing, a luat naștere Charisma Leasing, un sistem cu un succes extraordinar, care acum are o cotă de piață de 80% în România și este folosit de 40 de clienți la nivel mondial.

La Fântâna - premiul pentru curajul de a duce Charisma peste graniță. La Fântâna a fost primul client al companiei care a avut încrederea să implementeze Charisma în afara României.

Carrefour  - premiul pentru viziune. În semn de mulțumire pentru că a ales Charisma HCM când avea doar câteva sute de angajați și o utilizează cu același succes și astăzi, când are peste 10.000 de angajați.

Orange - premiul pentru 10 ani de colaborare. Orange este primul client Charisma HCM din industria de telecom care, de-a lungul anilor, a transformat o provocare într-un adevărat parteneriat.

Mega Image - premiul pentru cea mai rapidă creștere a afacerii alături de Charisma HCM.

UniCredit Țiriac Bank  - premiul pentru deschidere, fiind primul client Charisma ERP din domeniul bancar.

Farmexpert - premiul pentru încredere și perseverență. Farmexpert a trecut de la sistemul Charisma Business Commander la Charisma ERP, alegându-ne parteneri de lungă durată și oferindu-ne încrederea că vom aduce un plus de valoare business-ului lor.

Bog'Art - premiul pentru construirea unui parteneriat puternic într-o industrie provocatoare. Bog’Art a fost primul client mare din industria de construcții și infrastructură al Charismei ERP.

A&D Pharma  - premiul pentru încrederea fără frontiere. Această companie a fost primul client din domeniul farmaceutic, un domeniu foarte strict și bine reglementat, care a apreciat atât de mult colaborarea noastră încât a extins implementarea Charisma în toate companiile din grup.

Continental Hotels - premiul pentru pionierat. Continental Hotels a fost primul client Charisma ERP.
Au fost vizionari și au crezut în performanțele noastre. Și iată că, după 12 ani, suntem tot împreună și ne propunem în continuare să ne depășim limitele.

Henkel  - premiul pentru cel mai lung parteneriat. În semn de mulțumire pentru că ne-au ales să colaborăm când eram doar o mână de oameni pasionați și ambițioși.

TCE 3 Brazi și domnului Culiță Tărâță în special -  premiul pentru o recoltă bogată. Datorită experienței lor vaste am reușit să dezvoltăm o soluție care să sprijine agricultura românească și, la 2 ani de la lansare, să fim lideri pe această piață în România.

OMV Petrom  - premiul „de 11 ani împreună”. Suntem mândri că în acești ani am avut șansa să sprijinim cea mai valoroasă companie din România. Împreună, am implementat proiecte de referință pentru noi și pentru piață, cum ar fi Primavera ca soluție de gestionare a tuturor proiectelor interne sau alegerea Charismei CRM pentru 7 țări din Europa Centrală și de Est.
 
Santierul Naval Constanța  - premiul “ de 20 ani împreună”. Mulțumim pentru încrederea acordată în cele 2 decenii de colaborare.
Aniversarea TotalSoft a continuat cu tradiționala Conferință Charisma, care a avut loc pe 14 octombrie și a ocazionat prezentarea noutăților de ultimă oră incluse în sistem. Despre cele două evenimente, găsiți mai multe informații pe www.20yearslater.ro
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.