Acasă I Industrii

Industrii

În cei 20 ani de prezenţă pe piaţa românească, sistemul ERP Charisma a fost implementat de către cele mai puternice organizaţii, naţionale sau multinaţionale, permiţând produsului să evolueze şi să se adapteze odată cu schimbările legislative, economice, tehnologice sau culturale. Sistemul Charisma ERP răspunde cu succes nevoilor specifice ale fiecărui sector de activitate, depăşind 80% cotă de piaţă în sectoare ca leasing, distribuţie sau retail şi dominând detaşat sectorul serviciilor sau al construcţiilor.

Putem spune că am crescut odată cu economia românească. Şi că am ajutat la dezvoltarea economiei româneşti. De altfel, însumând afacerile derulate prin Charisma ERP, susţinem peste 10% din PIB-ul României. 
 

Software pentru agricultura | Charisma

Agricultură

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Agricultură Aflaţi cum am susţinut succesul uneia dintre cele mai puternice companii din sectorul agricol din Romania. "Grupul Rodbun urmărește completarea principalelor linii de business, de producție și distribuție pentru produsele agricole și fitosanitare. Am dezvoltat activități adiacente care să susțină un ritm de creștere accelerat. Acesta este motivul pentru care am căutat o soluție software de ...

Înapoi sus mai mult

Soft financiar-bancar | Charisma ERP

Financiar Bancar

Charisma susţine procesele cheie ale sistemului financiar-bancar printr-o suită de aplicaţii software integrate, adaptate şi îmbunătăţite permanent în cei 10 ani de prezenţă în acest sector. Expertiza care stă la baza soluţiilor noastre financiar-bancare au fost câştigate în urma colaborării cu peste 60 de companii - bănci, companii de asigurări, companii de leasing sau de brokeraj. În segmentul soluţiilor software pentru leasing, Charisma domină cu o cotă de piaţă de peste 80%.

Înapoi sus mai mult

Credit

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Credit  “Încă de la început ne-a fost clar că avem absolută nevoie de o soluţie software. Pentru acest lucru am ales un partener despre care aveam certitudinea că va rezista pe piaţă, astfel încât să ne poată oferi serviciile necesare pe o perioadă îndelungată. Se întâmpla în anul 2003, iar astazi continuam să lucram cu TotalSoft și cu soluțiile sale ...

Înapoi sus mai mult

Software Leasing | ERP specializat pentru Leasing | Charisma ERP

Leasing

Mai mult, Charisma Leasing Management înglobează cele mai bune practici din industrie, oferind centralizarea informaţiilor subsidiarelor din diverse ţări prin rapoarte standard de grup, fiind deja selectată ca soluţie standard de către companii precum Raiffeisen Leasing, BNP Paribas sau Deutsche Leasing.

Înapoi sus mai mult

Solutii software pentru sectorul de servicii | Charisma ERP

Servicii

Sectorul serviciilor este dominat de creşterea pretenţiilor clienţilor dublată de o schimbare a comportamentului de achiziţie, ceea ce se traduce într-o complexitate tot mai ridicată a proiectelor. Charisma răspunde acestor provocări prin soluţii tehnice avansate, robuste, special proiectate pentru a răspunde nevoilor organizaţiilor de orice dimensiune care activează în zona serviciilor.

Înapoi sus mai mult

Software ERP pentru distributie | Charisma ERP

Distribuţie

Sub influenţa scăderii marjelor de profit, urmărirea stocurilor, viteza de rotaţie a acestora, aprovizionarea şi livrările la timp sunt elemente esenţiale în activitatea de distribuţie. Optimizarea costurilor operaţionale este imposibilă fără soluţii informatice adaptate specificului companiilor din acest sector. În cei aproape 18 ani de când activează în acest sector, TotalSoft a dezvoltat un pachet complet de soluţii software pentru distributie, perfect integrate care susţin procesele critice ale companiilor din domeniu.

Înapoi sus mai mult

Software retail - ERP specializat pentru retail | Charisma ERP

Retail

Ca parte din strategia de poziţionare în oferirea de soluţii software pentru retail, Charisma a dezvoltat soluţii specifice proceselor critice ale fiecărui retailer. Cu peste 80% cotă de piaţă pentru acest segment, zeci de lanţuri de retail, naţionale şi multinaţionale, au implementat Charisma cu scopul de a optimiza costurile operaţionale, de a îmbunătăţi relaţiile cu clienţii şi de a transforma afacerea lor pe baza unor modele de business moderne şi occidentale.

Înapoi sus mai mult

Software farmacii si clinici medicale | Charisma ERP

Medical & Farmaceutic

Sistemul medical din România este intr-un proces de transformare profundă atât la nivel general – interoperabilitatea sistemului sau adresarea problemelor privind securitatea şi confidenţialitatea – cât şi la nivel local – creşterea eficienţei, controlul bugetelor, urmărirea achiziţiilor sau a proceselor de distribuţiei de instrumente medicale şi farmaceutice. Charisma a dezvoltat un pachet complet de soluţii software pentru domeniul medical (spitale, clinici, laboratoare) şi farmaceutic.

Înapoi sus mai mult

Software Constructii & Proiectare | Charisma ERP

Construcţii & Proiectare

Studiile de specialitate estimează 2012 ca an al redresării economice în sectorul construcţiilor. Impactul crizei economice în costuri, în planificarea corectă a bugetelor, în derularea contractelor de construcţii, se simt în nevoia unui mod nou de abordare a clienţilor şi furnizorilor. Charisma răspunde acestor provocări prin unica soluţie ERP din România care include nativ un modul de project management – componentă esenţială într-un sector în care marii dezvoltatori administrează sute de proiecte simultan.

Înapoi sus mai mult

Software energie si utilitati | Charisma

Energie & Utilităţi

Dominat de deregularizarea pieţei şi de privatizările din sectorul energetic, sectorul utilităţilor reprezintă un mediu de business extrem de fragmentat, care necesită soluţii software cu scalabilitate ridicată şi capacităţi de configurare mari. Sistemele eterogene, neintegrate complet, îngreunează procesul de consolidare a datelor. Aflaţi despre soluţiile Charisma special proiectate pentru a răspunde nevoilor acestui sector.

Înapoi sus mai mult

Software ERP Productie | Charisma ERP

Producție

Din orice perspectivă am privi, în producţie utilizarea unor sisteme de calcul puternice şi fiabile este obligatorie. Iar când compania exportă produsele în ţări occidentale, exigenţele şi cerinţele calitative sunt cu atât mai importante. Iată de ce soluţiile noastre software ERP pentru producţie includ metodologii de lucru occidentale, special proiectate pentru a răspunde cerinţelor celor mai pretenţioşi producători.

Înapoi sus mai mult

Software pentru Administratie Publica | Charisma ERP

Administraţie Publică

Nevoia de transparenţă a utilizării banilor publici, de urmărire a bugetelor şi a proiectelor de infrastructură, a investiţiilor în domeniul public, dar şi comunicarea eficientă sau reacţia rapidă la nevoile cetăţenilor, reprezintă tot atâtea provocări cu care se confruntă administraţiile publice centrale sau locale. Charisma a proiectat soluţii special adaptate sectorului public, care au contribuit decisiv la dezvoltarea capacităţii administrative a celor mai importante instituţii publice din România.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... În opinia mea, Charisma HCM se potrivește foarte bine companiilor mari deoarece este un software customizabil. Principalul avantaj pe care ți-l oferă această aplicație este informația, care poate fi accesată oricând și poate lua orice formă dorești ..."
Mona-Lisa JORASCU,
HR& Payroll Manager
Auchan România

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.