Acasă I Soluţii I Charisma Analyzer I De ce Charisma Analyzer powered by Tableau Software

De ce Charisma Analyzer powered by Tableau Software

Implementarea soluţiei BI (business intelligence) Charisma Analyzer powered by Tableau Software asigură suport real în planificarea şi optimizarea strategiei de afaceri a unei companii, oferind o serie de analize de business intelligence prin care se pot măsura şi gestiona perfomanţele organizaţiei. Soluţia se adresează persoanelor de decizie prin utilizarea dashboard-urilor, grupurilor de utilizatori care doresc să  vizualizeze şi să construiască rapoarte pe web, dar şi analiştilor de date financiare şi operaţionale, prin interpretarea rezultatelor şi adoptarea deciziilor. Printre avantajele soluţiei se numără:


Reduce timpul de creare a unui raport cu 87.5% datorită facilităților aduse la nivelul vizualizărilor  interactive
Tableau Software a fost apreciat în cadrul studiului Gartner din februarie 2013, drept unul din liderii soluțiilor BI, având cel mai ridicat nivel al satisfacției clienților, cel mai ridicat grad de utilizare la nivel de companie, dar și cu cel mai înalt scor de calitate. Este rapid de implementat, reacționează de 100 de ori mai rapid decât orice altă soluție de Business Intelligence și este adaptabil nevoilor permanente de dezvoltare.


Scade timpul de întreținere și actualizare a rapoartelor de la câteva zile, la câteva ore pe lună
În urma unui studiu de caz, s-a constatat că timpul necesar creării rapoartelor a fost redus de la 16-24 de ore la 2-4 ore, iar efortul de mentenanță a putut fi redus la 0 ore. Funcționalitățile aduse de Tableau Desktop și Server elimină costurile necesare actualizării periodice a rapoartelor și crește numărul rapoartelor dezvoltate și publicate intern.


Oferă o imagine consistentă și intuitivă

Segmentele de business performante sau neperformante pot fi evaluate în timp real, prin prezentarea intuitivă a datelor de tip obiective, realizări şi evoluţii. Indicatorii sunt coloristici şi simbolici pentru o vizualizare uşoară, intuitivă. Charisma Analyzer powered by Tableau Software este leader la nivel mondial în vizualizarea datelor și grad de uzabilitate.

Rute și logistică pe hărțile României și ale lumii

Forecast de vânzări

software bi | implementare bi


Monitorizarea evoluţiei organizaţiei în contextul pieţei
Soluţia software BI susţine luarea deciziilor în timp real şi pe baza unor informaţii actualizate, relevante. Vă puteţi adapta la condiţiile şi schimbările pieţei prin intermediul unor indicatori de performanţă care nu sunt valabili într-o soluţie non-BI.


Reduce costurile cu serviciile IT
Utilizatorii îşi pot dezvolta şi configura singuri rapoartele dorite.


Asigură o informaţie holistică a companiei
Preia, prelucrează şi prezintă datele din toate sistemele responsabile cu gestionarea proceselor de business: financiar-contabil, achiziţii, gestiunea vânzărilor, managementul clienţilor, etc.

Întârzieri în transport vs. Facturat

software bi | implementare bi

Analize detaliate pe fiecare unitate

software bi | implementare bi
 


Reduce costul papetăriei şi biroticii
Elimină tipărirea rapoartelor. Informaţia este disponibilă sub formă de indicatori sintetici, fiind accesibilă on-line, off-line sau pe telefonul mobil de către toate nivelurile organizaţiei.
 

Expertiză de business ridicată
Soluţia beneficiază de expertiza unor consultanţi cu experienţă multiplă în toate sectoarele de activitate, oferind atât infrastructura necesară, cât şi cele mai bune practici pentru a optimiza şi pentru a informatiza procesul decizional din cadrul companiei.

Download
Tipuri_de_rapoarte_pe_industrii_functii_Charisma Analyzer

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.