Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I General Electric a implementat Charisma în filialele din România și Bulgaria

General Electric a implementat Charisma în filialele din România și Bulgaria

 
București, 4 iunie 2013
 
General Electric, una dintre cele mai mari companii din lume, a preferat Charisma ERP pentru managementul activității filialelor din România și Bulgaria. Soluția TotalSoft a câștigat cele două proiecte datorită flexibilității de adaptare la metodologia americană de lucru, precum și la principiile contabile general acceptate în USA (US GAAP).
 
“Decizia General Electric de a alege o soluție ERP românească este extrem de onorantă, iar pentru Charisma reprezintă o veritabilă recunoaștere a valorii sale la nivel internațional. Parteneriatul cu General Electric are o istorie de peste 7 ani, strategia noastră fiind ca pe termen lung să îl extindem la nivelul altor filiale precum GE Bulgaria” declară Liviu Drăgan, General Manager, TotalSoft.
 
În urma implementării Charisma ERP, managementul GE are acces uşor la situaţia financiară a proiectelor derulate pe aceste piețe şi poate proiecta întreaga activitate într-un set de documente tip (raportările impuse de legislaţie, raportări specifice, documentele prevazute de procedurile interne), eliminând orice inconsistenţa şi redundanţă a informației.
 
TotalSoft este cel mai titrat producător de soluții ERP din Europa Centrală și de Est și ocupă  locul 1 în România în topul furnizorilor de soluții ERP. Soluția sa a fost desemanată soluție standard de grup de companii precum BMW, Mercedes, BNP Paribas sau Raiffeisen Leasing și este implementată în 17 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Africa.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.