Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Garanti Leasing alege platforma software Charisma ERP

Garanti Leasing alege platforma software Charisma ERP

 

București, 18 aprilie 2011 
 
Garanti Leasing, marca sub care funcționează compania Motoractive IFN, una dintre principalele companii de pe piața serviciilor financiar bancare din România, a ales soluția Charisma ERP oferită de TotalSoft pentru administrarea activităților și gestionarea resurselor acesteia. Proiectul a demarat cu o etapă de analiză de business urmând a se finaliza în luna septembrie 2011.
 
Platforma software va conţine, pe lânga sistemul Charisma ERP specific verticalei de leasing, şi o componentă de business intelligence, aplicaţia Charisma Analyzer, o soluţie de document management, Charisma Document Management, precum şi soluţia de self service, e-Care, destinată  unei comunicări rapide şi eficiente între organizaţie şi partenerii de afaceri. 
 
 “Am ales Charisma ERP în urma unui proces de ofertare complex, la care au participat multe companii cunoscute din piața IT. Această soluție s-a dovedit a fi cea mai apropiată de nevoile de business ale companiei noastre, răspunzând dinamicii existente în momentul de față pe piața de leasing.” a declarat Okan Yurtsever, Director General Garanti Leasing.
 
Alegerea Garanti Leasing întăreşte poziţia dominantă pe care Charisma a dobândit-o pe piaţa serviciilor financiare. Am toată convingerea că soluţia noastră, prin experienţa şi numărul mare de implementări pe care le-am avut în ultimii ani, va oferi un suport strategic pentru dezvoltarea operaţiunilor de leasing financiar şi operaţional desfașurate de Garanti Leasing.” a declarat Liviu Dan Drăgan, CEO TotalSoft.
 
Soluţia Charisma ERP este clasificată de către KPMG ca unul dintre primii 10 furnizori de software de leasing la nivel mondial. Sistemul este adoptat de companii multinaționale din: Austria, Italia, Grecia, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Cehia, Serbia, Ucraina, Rusia, Albania, Senegal sau Republica Moldova.
Cota de piaţă de aproape 85% înregistrată de Charisma ERP în domeniul serviciilor financiare (leasing, credit, rate) este rezultatul direct al unei investiții continue în produs, impusă de creșterea accelerată a domeniului în Romania, în perioada 2005 – 2009.
 
La nivel local, peste 400 de companii naţionale şi 60 de grupuri multinaţionale, a căror cifră de afaceri însumată depăşeşte 20% din PIB-ul României, lucrează cu sistemul Charisma ERP.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.