Acasă I Evenimente I Suntem partenerul conferinței internaționale “New perspectives in construction law”

Formular înregistrare

Suntem partenerul conferinței internaționale “New perspectives in construction law”
Data : 27 February 2015 | Locaţie : Camera de Comert si Industrie a Romaniei
Între 19 și 21 martie 2015, ne găsiți la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, la conferința internațională “New Perspectives in Construction Law”. Aflat la prima ediție, evenimentul va reuni peste 200 de profesioniști din domeniu din întreaga lume, printre speakeri aflându-se profesioniști români si străini din domeniul dreptului și al construcțiilor.

Între 19 și 21 martie 2015, ne găsiți la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, la conferința internațională “New Perspectives in Construction Law. Aflat la prima ediție, evenimentul va reuni peste 200 de profesioniști din domeniu din întreaga lume, printre speakeri aflându-se profesioniști români si străini din domeniul dreptului și al construcțiilor.

Conferința va cuprinde dezbateri și workshopuri pe teme de larg interes pentru piața actuală, atât cea internațională, cât și cea românească, aflată în continuă dezvoltare.

Echipa TotalSoftPM vă așteaptă sâmbătă, 20 martie, la un workshop pe teme de project management. Vom discuta despre toate etapele unui contract de construcție, plecând de la faza de planificare, bugete, implementare, resurse, termene și până la riscuri.

În cele 3 zile de conferință, participanții vor lua parte la sesiuni de lucru cu subiectele ce vor varia de la particularități ale contractului de antrepriză, la rezolvarea alternativă a disputelor și legislația privind domeniul energiei și al infrastructurii.

Detalii despre conferința New Perspectives in Construction Law și despre procedura de înscriere puteți găsi pe site-ul evenimentului, www.rscl.ro/conference.

Date Participant
Nume *
Prenume *
Compania *
Poziţie *
Mobil *
Email *
Website *
  Trimite formular

înapoi la lista evenimente

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.