Acasă I Arhiva evenimente I Conferinţa Anuală a Industriilor de Leasing şi Credit de Consum, Ediţia 2011

Formular înregistrare

Conferinţa Anuală a Industriilor de Leasing şi Credit de Consum, Ediţia 2011
Data : 29 September 2011 | Locaţie : Hotel Savoyen, Viena
Cu peste 400 de participanţi din 38 de ţări, evenimentul este cea mai importantă reuniune a liderilor din industriile de credit de consum, leasing şi închirieri auto.

În calitate de sponsor al evenimentului, TotalSoft vă invită la dezbaterile legate de direcţiile strategice impuse de noul context economic. Organizat de Leaseurope (Federaţia Europeană a Asociaţiilor Societăţilor de Leasing) şi Eurofinas (Federatia Europeană a Asociaţiilor Creditului de consum), evenimentul se adresează persoanelor de decizie din cadrul companiilor.

Cu peste 400 de participanţi din 38 de ţări, evenimentul este cea mai importantă reuniune a liderilor din industriile de credit de consum, leasing şi  închirieri auto.

Criza datoriilor, globalizarea, consolidarea şi noile reglementări au declanşat schimbări fundamentale în economie. Instituţiile financiare şi clienţii acestora se văd obligaţi să ia decizii strategice, pentru a răspunde implicaţiilor acestor schimbări.

Companiile din industriile creditului de consum, leasing şi închirieri auto trebuie să se adapteze la noul context economic, privind spre viitor şi tinând cont de lecţiile învăţate în anii de criză.

Date Participant
Nume *
Prenume *
Compania *
Poziţie *
Mobil *
Email *
Website *
  Trimite formular

înapoi la lista evenimente

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.