Acasă I Industrii I Leasing

Soluții Software pentru Leasing

Liderii sectorului folosesc Soluțiile Charisma pentru Leasing

Peste 27 implementări de succes la nivel mondial

"Colaborarea dintre Deutsche Leasing şi TotalSoft a început în anul 2008 în urma unui proces riguros de analiză şi selecţie a unui furnizor de soluţii software atât pentru piaţa locală, cât şi internaţională. Scalabilitatea, flexibilitatea şi uşurinţa în adaptare la specificul local, dar şi implementarea de succes a sistemului Charisma ERP în România (2008) ne-a determinat să implementăm aceeaşi platformă şi în Bulgaria (2009) şi Austria (2010). Experienţa câştigată în anii de colaborare şi confirmată de trei proiecte finalizate cu succes ne face să privim cu încredere la evoluţia parteneriatului cu TotalSoft." Georg Hansjürgens, Area Manager SEE

[mai mult]

„Relatia Raiffeisen Broker - TotalSoft este una de lunga durata. A fost totul perfect? Nu. Mai avem de imbunatatit aspecte ale colaborarii noastre? Da. Dar tocmai aceste aspecte ne fac sa credem in viitorul relatiei noastre si sa construim impreuna solutii informatice in pas cu ultimele trend-uri in IT, care sa raspunda cerintelor de business din asigurari aflate intr-o continua dinamica.

Am inceput cu primul proiect in 2006 - implementarea Charisma ERP, solutia aleasa pentru gestiunea activitatii noastre de brokeraj in asigurari. Anul acesta am lansat propria platforma de vanzare on-line de asigurări RCA, de care suntem foarte mandri si pentru care au fost depuse eforturi deosebite de catre toti cei implicati. Nu ma pot gandi la o masura mai clară a profesionalismului si flexibilitatii TotalSoft decat faptul ca dupa 8 ani continuam sa realizam noi proiecte impreuna.“ Iulia Osman, Director Executiv, Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare.


Charisma Leasing Management este una dintre cele mai apreciate soluţii software pentru leasing la nivel european, clasată de către KPMG în topul primelor cele mai puternice 10 soluţii software de leasing la nivel mondial.  

Charisma Leasing Management este deja adoptată la scară largă de către multinaţionale din România (Deutsche Leasing, Raiffeisen Leasing, NBG Leasing, Țiriac Leasing, Piraeus Leasing, ProCredit Leasing, Marfin Leasing, BCR Leasing etc.) dar şi de clienţi externi din ţări precum Austria, Germania, Spania, Luxemburg, Belgia, Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Ucraina, Rusia, Moldova, Serbia, Bulgaria, Albania, Grecia sau destinaţii mai îndepărtate precum Senegal, Brazilia, SUA, Canada sau China. De altfel, aproape 80% din veniturile Charisma pe piaţa externă provin din soluţii software pentru leasing.

Mai mult, soluţia software Charisma Leasing Management înglobează cele mai bune practici din industrie, oferind centralizarea informaţiilor subsidiarelor din diverse ţări prin rapoarte standard de grup, fiind deja selectată ca soluţie standard de către companii precum Raiffeisen Leasing, BNP Paribas sau Deutsche Leasing.

 

Sistemul ERP pentru Leasing

Indiferent de tipul de afacere al companiei de leasing - financiar, operaţional, close-end – şi de mărimea sau complexitatea tranzacţiilor înregistrate, Charisma Leasing Management asigură cadrul necesar pentru gestionarea eficientă a clienţilor, partenerilor, contractelor şi operaţiunilor de leasing, care acoperă întregul ciclu de viaţă al leasing-ului – de la cotaţia de preţ la rezilierea contractului şi eliminarea activelor, dar şi fluxurile interne specifice companiei. 

 

ERP pentru Leasing
Charisma ERP integrează gestiunea resurselor companiei prin automatizarea proceselor contabile, a deprecierii mijloacelor fixe pe mai multe sisteme de referinţă,  prin urmărirea bugetelor prin înregistrarea de facturi de vânzare şi achiziţie încheiate de instituţii financiar-bancare de orice dimensiune sau complexitate. Soluţia asigură managementul paralel al locaţiilor companiei sau a celorlalte societăţi, părţi ale unui holding, şi permite urmărirea simultană a mai multor sisteme contabile, interne sau externe - RAS, IAS, USGAAP, IFRS - bancare sau de grup.

[mai mult]

Software leasing financiar
Soluţia eficientizează managementul contractelor şi urmărirea operaţiunilor de leasing financiar. Soluţia acoperă tot fluxul intern al companii, de la stabilirea contactelor cu pontenţialii clienţi şi până la finalizarea contractului semnat cu aceştia, fiind compatibil cu orice legislaţie sau pachet de finaţare, orice tip de raportare a debitelor clienţilor sau normelor IFRS, orice limbă sau flux de business.

[mai mult]

Software leasing operaţional
Spre deosebire de leasing-ul financiar, leasing-ul operaţional presupune folosirea obiectului finanţat pe o perioada limitată de timp, fără asumarea unor riscuri şi beneficii aferente proprietarului, pentru rezolvarea punctuală a unor activităţi specifice. 

[mai mult]

Software leasing web
Modulul de Web Leasing este dedicat persoanelor din echipele de vânzare (proprii-POS, sucursale bancare, dealeri, brokeri etc.) și analizei de risc a firmelor de leasing. Este de asemenea folosit și pentru analiza de risc a Actelor adiționale realizate pentru restructurarea contractelor aflate în desfășurare

[mai mult]

Soluţii pe dispozitive mobile

Charisma Mobile eCare este o aplicație care rulează pe telefoane mobile cu sisteme de operare iOS și Android și care le oferă utilizatorilor acces facil la o serie de informații legate de contractele de leasing pe care aceștia le au semnate cu o anumită companie de leasing.

[mai mult]

Wholesale financiar
Soluţia monitorizează şi administrează eficient contractele de wholesale semnate cu dealerii, sau încheiate între doi parteneri terţi, în vederea vânzării de bunuri în cantităţi mari în condiţiile unei finanţări avantajoase oferite de către companie. 

[mai mult]

Refinanţare
Soluţie software dedicată optimizării şi simplificării operaţiunilor cu contractele de finanţare a activităţilor interne sau a contractelor de leasing, eficientizând administrarea împrumuturilor de la acţionari sau a creditelor bancare. 

[mai mult]

Credite
Modulul Credite asigură gestiunea completă a activităţii de creditare atât persoanelor fizice, în mod direct, cât şi firmelor, pentru finanţări de echipamente sau dezvoltarea unor afaceri în domenii diverse.

[mai mult]

Factoring
Modulul Factoring integrează managementului contractelor de finanţare în regim factoring, crescând profitabilitatea şi îmbunătăţind portofoliul de clienţi al companiei. Soluţia administrează într-un mod flexibil liniile de creditare, produsele  financiare valabile, categoriile de risc de încadrare a clienţilor, dar şi mecanismele de calcul a dobânzilor sau discounturilor.

[mai mult]

Asigurări
Modulul optimizează administrarea riscurilor privind patrimoniul, riscurile financiare, de răspundere civilă sau personale. Soluţia oferă un set integrat de instrumente destinate urmăririi contractelor şi poliţelor de asigurare de orice tip (de bunuri, de risc financiar, Casco etc.) semnate între companie sau beneficiarul bunului, şi orice firmă de asigurări (Asigurator).

[mai mult]

Raportare către CRB şi Banca Naţională
Cele două soluţii asigură acurateţea şi corectitudinea datelor transmise către biroul de credit-risc şi către Banca Naţională a statului. Soluţiile acoperă raportarea periodică a situaţiilor clienţilor şi a contractelor active aflate în porfofoliu.
 
Soluţia Charisma Collection aduce avantajul unui produs software complet, de sine stătător, dar care poate funcţiona perfect integrat cu toate celelalte soluţii financiar-bancare dezvoltate de către TotalSoft. Charisma Collection gestionează colectarea debitelor de la clienţi, procesele de soluţionare a dosarelor juridice şi reposesie, precum şi orice activitate de remarketing - reselling, renting, refinancing.
 
Soluţia creşte transparenţa şi loialitatea partenerilor instituţiilor financiar-bancare – clienţi, furnizori, distribuitori, angajaţi. Reduce semnificativ costurile şi încărcarea operaţională atât pentru organizaţie, cât şi pentru partenerul de afaceri al acesteia, prin intermediul unei platforme web furnizoare de informaţii de back-office (situaţie facturi, plăţi, retururi) şi prin posibilităţi de plăţi on-line, notificări pe e-mail sau SMS, sau prin tipăriri rapide a documentelor de interes.
 
Charisma Cost Control diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli şi prin urmărirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.  Soluţia monitorizează procesele de achiziţie (RFP, RFQ, licitaţiile pentru ofertă), eficientizează procesul de ofertare şi comandă şi îmbunătăţeşte capacităţile de valorificare a oportunităţilor companiei.  În plus, Charisma Cost Control oferă managementul aprobării plăţilor facturilor de furnizori, precum şi istoricul relaţiilor contractuale cu partenerii de afaceri.
 
Soluţia de business intelligence dedicată sectorului financiar-bancar acoperă suportul în procesul decizional, oferind informaţii şi statistici comparative pe baza indicatorilor financiari specifici organizaţiilor financiar-bancare. Soluţia maximizează profitul instituţiilor financiar-bancare de orice dimensiune, cu ajutorul unui set complet de elemente de analiză (scorecard, analytic grid, analytic chart, rapoarte şi dashboard-uri configurabile).
 
Modulul Managementul Flotelor eficientizează gestiunea parcurilor auto, reducând semnificativ costurile de operare şi asigurând buna funcţionare a acestora.  Soluţia automatizează calculul costurilor şoferilor şi a traseelor de lucru, optimizând parcul auto şi contribuind semnificativ la creşterea profitabilităţii companiei.
 
Dezvoltată pe platforma MS Dynamics CRM, TotalSoft vă oferă o soluţie pentru gestiunea relaţiilor cu clienţii inovativă, accesibilă, care oferă o instalare rapidă, fără întreruperi de activitate. Interfaţa intuitivă, flexibilitatea şi uşurinţa customizării necesară pentru a răspunde nevoilor specifice companiilor financiar-bancare, fac din soluţia TotalSoft una dintre cele mai atractive soluţii CRM de pe piaţa românească.
Charisma HCM este un pachet integrat de soluţii software dedicate gestiunii resurselor umane, a costurilor de personal şi a investiţiilor în dezvoltarea capitalului uman. Soluţia oferă managementul angajaţiilor şi a poziţiilor în structură, parametrizarea şi implementarea formulelor de calcul salarial, tipurile de salarii, sporuri, concedii medicale, concedii de odihnă, reţineri, construirea bugetelor salariale, transmiterea de fişiere către inspectoratele de muncă şi declaraţiile către bugetul de stat, evaluări de performanţă, urmărirea şi dezvoltarea competenţelor, gestiunea programelor de training, şi multe altele. 
Charisma Portfolio Management este un produs complet, dedicat companiilor de orice dimensiune, special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii. Portfolio Management gestionează perfect toate entităţile şi activităţile companiei, de la ofertare, negociere, semnare,  urmărire, derulare, modificare, şi până la finalizare. Perfect integrat cu soluţia software de constructii şi proiectare, modulul aduce beneficiul eliminării riscurilor, creşterii profitabilităţii şi eficientizării procesului de contractare a clienţilor, furnizorilor sau partenerilor de afaceri.

Soluţie de management de proiecte
TotalSoft, în calitate de partener Oracle pentru soluţia Primavera, deţine în prezent o cotă de piaţă de 90% în domeniul aplicaţiilor de Project Management.  Primavera este liderul mondial în soluţii de project şi portfolio management, având o experienţă pe peste 26 de ani pe piaţa internaţională. Soluţia Primavera este implementată la ora actuală în peste 76.000 de companii din peste 80 de ţări având peste 500.000 de utilizatori. Valoarea proiectelor derulate până în prezent cu Primavera depăşeşte 6 trilioane de dolari.   

[mai mult]

 
 
Ne va face plăcere să vă arătăm soluţia software pentru leasing Charisma "la lucru", programând o demonstraţie live la sediul dvs. sau o vizită la un client TotalSoft. Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziţie la datele de contact de aici.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Referinţe clienţi

"... Comparând investiţia cu rezultatele, trebuie să spun că beneficiile generate de utilizarea Charisma sunt de zeci de ori mai mari decât costul sistemului şi asta tradus într-un termen scurt, spre mediu. ..."
Dan Dănăilă,
General Manager
Eurial Leasing (actualmente NBG Leasing)
"... Am lucrat foarte bine cu TotalSoft  iar sistemul Charisma operează în parametrii optimi, deşi noi continuăm să creştem.. Charisma cred ca este unul dintre cele mai bune produse de pe piaţă din clasa din care face parte, până la următorul produs fiind o zonă neacoperită foarte mare. ..."
Radu Burghelea,
IT Manager
Ralfi (Garanti Credite de Consum)
"... Pe piaţa ERP din România există diverse soluţii, dar ele nu sunt dezvoltate conform cerinţelor unei companii de leasing. Faptul că poţi urmări evoluţia contractului, de la întocmire şi până la finalizarea lui, este un atu al sistemului Charisma Enterprise ..."
Loredana Rusu,
Deputy CEO - CFO
OTP Leasing
"... Piaţa de leasing creşte de la an la an, drept urmare şi concurenţa în domeniu devine din ce în ce mai acerbă. În aceste condiţii, pentru un business mai profitabil, rapiditatea şi capacitatea de organizare sunt cuvinte de ordine. O soluţie IT, cum e Charisma ERP poate aduce într-o companie de profil creşterea eficienţei, dar şi valoarea adăugată care face diferenţa între competitori. ..."
Aurelia Leoveanu,
General Manager RCI Leasing
RCI Leasing

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.