Acasă I Soluţii I Charisma HCM I Module I Talent Management I Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune

Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune

Modulul Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune gestionează toate etapele proceselor de dezvoltare a carierei şi planificare a succesiunii, prin analizarea informaţiilor cu privire la viitorul al angajaţilor, performanţele anterioare, aspiraţiile de carieră, dar şi riscul de retenţie.

Instrumentele interactive de analiză şi raportare oferă un punct de plecare valoros pentru procesele formale de evaluare a performanţei, prin identificarea persoanelor cu competenţe, indiferent de locaţie. Angajaţii pot clarifica şi înregistra preferinţele în ceea ce priveşte dezvoltarea carierei, inclusiv mobilitatea geografică, paşii de urmat, precum şi orice altă dezvoltare complementară necesară, asigurându-se un plan de carieră echilibrat. Principalii indicatori de sănătate organizaţională, cum ar fi competenţele de leadership şi management, pot fi uşor determinaţi utilizând instrumentele puternice de raportare.

Câţiva dintre clienţii care utilizează modulul Dezvoltarea Carierei şi a Planului de Succesiune


Dezvoltarea carierei şi a planului de succesiune reprezintă una dintre componentele cheie a soluţiei de Talent Management. Aceasta se integrează perfect cu modulele Managementul Competenţelor şi Managementul Performanţei, asigurând punerea în practică a celor mai bune programe de dezvoltare personală şi recompensare. Asigură disponibilitatea continuă şi retenţia angajaţilor performanţi, şi contribuie la dezvoltarea unei culturi organizaţionale care vizează performanţe ridicate şi planuri de dezvoltarea carierei riguros stabilite.

dezvoltarea carierei


Beneficii financiare şi operaţionale


Gestionează riscul
Identifică poziţii-cheie sau domenii de activitate vulnerabile din prisma lacunelor de succesiune, evită perturbările de activitate şi minimizează riscurile.
 

Creşte vizibilitatea
Sprijină management-ul companiei în procesul decizional, punând la dispoziţie informaţii detaliate despre poziţii-cheie şi potenţiali succesori, inclusiv rapoarte, diagrame şi analize.
 

Planifică viitorul
Alcătuieşte planuri de succesiune detaliate şi conferă o imagine completă a competenţelor la nivel global pentru funcţii critice, ţări şi regiuni, prin situaţiile cu privire la etapa de dezvoltare a talentelor în care se află compania , care asistă rapoartele de management al talentelor.
 

Oferă o viziune internă
Reduce necesitatea de a angaja persoane din exterior prin identificarea şi dezvoltarea de succesori din cadrul orgaizaţiei.
 

Simplifică procesele de planificare a carierei şi a succesiunii
Menţine o imagine completă, în timp real asupra istoricului carierelor, posturilor vacante actuale şi prognozate, şi identifică proactiv lipsurile în baza de succesori a companiei pentru anumite poziţii.
 

Împuterniceşte şi responsabilizează anagjaţii
Ajută la menţinerea unui nivel ridicat al motivaţiei şi permite iniţierea unor noi provocări profesionale, prin intermediul planurilor de dezvoltare personală şi a planurilor de carieră individuale, asigurând totodată, o dezvoltare proactivă a carierei.
 

Îmbunătăţeşte opţiunile
Aplicaţia permite testarea scenariilor de tip ‘What-if‘, permiţând astfel crearea unor planuri de succesiune optime.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.