Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Deutsche Leasing Spania, Portugalia și Brazilia implementează Charisma ERP

Deutsche Leasing Spania, Portugalia și Brazilia implementează Charisma ERP


București, 13 iunie 2013
 
TotalSoft, furnizorul nr. 1 de ERP din România, anunță implementarea sistemului Charisma ERP în trei noi subsidiare ale Deutsche Leasing, respectiv în Spania, Portugalia și Brazilia. După 6 ani de la începerea colaborării cu Deutsche Leasing, Charisma ERP a ajuns la implementări în subsidiarele acesteia din 7 țări ale lumii. 
 
Colaborarea dintre cele două companii a început în anul 2008, în urma unui proces riguros de analiză şi selecţie prin care Deutsche a vizat alegerea furnizorului de soluţii software integrate pentru piaţa locală şi internaţională.
 
Scalabilitatea, flexibilitatea şi uşurinţa în adaptare la specificul local, dar şi implementarea de succes a sistemului în subsidiara din România, au determinat grupul Deutsche Leasing  să implementeze Charisma şi în Bulgaria (2009), Austria (2010), Polonia (2011), Spania (2012), Portugalia (2012) și Brazilia (2012). 
 
“Charisma are imensul avantaj de a fi dezvoltată în colaborare cu grupuri multinaționale de marcă, active pe piața globală de leasing. Aceste proiecte ne-au forţat să dezvoltăm o soluţie multi-ţară, multi-valută și multi-limbă, devenită soluţie standard de grup în mai multe multinaţionale. Acum strategia noastră vizează clasarea Charismei pe primul loc în elita mondială a soluţiilor de leasing. Parteneriatul cu grupul Deutsche Leasing reprezintă o fundație solidă pentru atingerea acestui obiectiv” a declarat Liviu Dan Drăgan, Director General, TotalSoft.
 
Charisma este una dintre cele mai populare soluții de leasing la nivel european şi a fost clasată de KPMG în top 10 cele mai puternice soluţii software de leasing la nivel mondial. În prezent, solutia TotalSoft este implementată în 19 ţări, pe 4 continente, în companii precum Raiffeisen Leasing, Deutsche Leasing BMW Financial Services sau BNP Paribas, unele dintre acestea adoptând-o ca soluție standard de grup.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.