Beneficiile sistemului - Charisma CRM

În mediul de afaceri global şi extrem de competitiv, loializarea şi retenţia clienţilor a devenit critică. Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics este instrumentul care vă permite să realizaţi tocmai acest lucru, prin gestionarea corectă şi rapidă a relaţiei cu clienţii, a conturilor şi contractelor, urmărirea şi valorificarea clienţilor potenţiali şi a oportunităţilor ivite, eficientizarea procesului de marketing şi promovare, dar şi reducerea timpului alocat procesului de vânzare.

 
Gestionează corect şi rapid relaţia cu clienţii companiei, conturile şi contractele, simplificând procesul de găsire a informaţiilor
Cu ajutorul unei interfeţe de utilizare familiare, Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics permite acces la o bază de date unică ce include informaţii detaliate despre clienţi, conturi, contracte, permiţând o raportare completă şi integrată.
 
Urmărește şi valorifică clienţii potenţiali, dar şi oportunităţile ivite în procesele de business ale companiei
Aplicaţia permite urmărirea oricărui client din momentul în care este identificat ca lead, până la semnarea contractului. Pe de altă parte, monitorizarea competiţiei şi posibilitatea de a identifica influenţatorii din procesul de vânzare permit realizarea ofertelor de preţ câştigătoare.
 
Reduce timpul alocat procesului de vânzare şi creşte numărul de vânzări
Urmărirea centralizată a informaţiei permite închiderea mai rapidă a contractelor şi eficientizarea vânzărilor la nivel de agent şi echipă.
 
Eficientizează procesul de marketing şi promovare, segmentează rapid clienţii şi potenţialii
Opţiunile de import şi gestiune a listelor de prospecţi pentru comunicări de marketing, crearea de cataloage de produse şi liste de preţuri, planificarea şi executarea facilă a campaniilor de marketing, dar şi gestionarea răspunsurilor obţinute, contribuie semnificativ la eficientizarea întregului proces de marketing.
 
Micşorează costurile şi creşte eficienţa angajaţilor datorită utilizării unui mediu informatic integrat
Charisma CRM powered by Microsoft Dynamics unifică toate informațiile vehiculate în departamentele de vânzări, marketing și suport clienţi, eficientizând costurile şi crescând eficienţa angajaţilor, toate acestea traducându-se în dezvoltarea loialității clienţilor, creşterii veniturilor, furnizării de servicii consecvente şi de calitate.

înapoi

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.