Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma Warehouse Management 2011 oferă funcţionalităţi şi beneficii noi companiilor de distribuție, retail, producție și construcții

Charisma Warehouse Management 2011 oferă funcţionalităţi şi beneficii noi companiilor de distribuție, retail, producție și construcții

București, 06 iunie 2011
TotalSoft, producătorul regional de software membru al Global Finance, anunță disponibilitatea unor noi funcționalități şi beneficii extinse în Charisma WMS 2011, sistemul informatic destinat eficientizării activităților din cadrul unui depozit sau centru de distribuție.

Noile funcționalități urmăresc în mod special asigurarea constrângerilor de depozitare impuse de tipurile de marfă specifice (congelată, regim special, cu termen mic de valabilitate sau perisabilă), culegerea centralizată a comenzilor sau descărcarea stocului atât pe baza dispozitivelor mobile, cât și fără folosirea lor, pentru o mai mare viteză de operare. Astfel, Charisma WMS 2011 devine o soluţie optimă şi pentru companii din domeniul retailului, producţiei sau construcţiilor, indiferent de dimensiunea sau complexitatea activităţii acestora.

Sistemul dezvoltat de TotalSoft urmărește preîntâmpinarea și eliminarea celor mai frecvente probleme cu care se confruntă companiile care manipulează cantități mari și variate de produse, cum ar fi: blocarea banilor în mărfuri greu vandabile, blocarea depozitelor cu produse nedorite / necomandate de clienți sau scăderea vânzărilor pe anumite categorii de produse.

Charisma WMS 2011 permite definirea structurilor fizice și logice a zonelor de depozitat, recepţia mărfurilor şi a produselor în gestiune, managementul stocurilor, prelucrarea şi dispunerea logistică a ambalajelor, alocarea comenzilor, precum şi alegerea şi livrarea pachetelor, în mod optim, către clienţii finali.

Integrarea produsului cu sistemul informatic Charisma ERP, dar şi cu orice altă soluţie de tip ERP, configurabilitatea superioară oferită, conform nevoilor specifice fiecărui client, timpul scăzut de implementare datorită metodologiei proprietare TotalSoft, dar şi performanţele validate de cele mai puternice companii de distribuţie din România, sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă noul produs Charisma WMS 2011. O demonstraţie a soluţiei este disponibilă gratuit la adresa http://www.charisma.ro/solutii-erp/campanii/charisma-wms/

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.