Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma Solutions for Agriculture a obținut premiul e-Business Software în cadrul Galei eFinance

Charisma Solutions for Agriculture a obținut premiul e-Business Software în cadrul Galei eFinance

București, 24 ianuarie  2013

Charisma Solutions for Agriculture, pachetul de soluții software destinat simplificării și eficientizării activității producătorilor agricoli lansat anul trecut de TotalSoft, a fost recompensat aseară, în cadrul Galei Premiilor eFinance, cu premiul la categoria eBusiness Software. Distincția a fost acordată companiei TotalSoft pentru proiectul de implementare a pachetului în cadrul TCE 3 Brazi, administratorul cei mai mari exploatații agricole din Europa – Insula Mare a Brăilei.

Aceasta a fost cea de-a cincea ediție consecutivă în care TotalSoft s-a aflat în rândul laureaților și a încununat efortul companiei de software de a răspunde proactiv nevoilor pieței. Compania a fost apreciată de redacția revistei eFinance pentru preocuparea permanentă de a identifica noi piețe și de a lansa soluții în trend cu evoluția tehnologică și cu schimbările mediului economic.

Charisma Solutions for Agriculture oferă agricultorilor informațiile necesare procesului agricol, susținându-i prin raportări grafice și tabelare din punctele de lucru dispersate în teritoriu, prin posibilitatea urmăririi stadiului de realizare a lucrărilor și a costurilor în timp real, precum și prin analiza profitabilității la nivel de centru de cost/profit (fermă, solă, parcelă, cultură etc.).

Aflată la a X-a ediție, Gala Premiilor eFinance este una dintre cele mai prestigioase manifestări anuale dedicate jucătorilor piețelor financiar-bancare și IT&C și premiază performerii, proiectele și produsele care au s-au remarcat în anul 2012 în cele două industrii, în ciuda contextului economic dificil. Printre premianții acestei ediții aniversare s-au numărat companii precum BCR Bank, Bancpost, Intel, Oracle, BRD, Transfond, S&T România și Romtelecom.

Charisma Solutions for Agriculture poate fi evaluată gratuit la aici.
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.