Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma Medical Software își extinde funcționalitățile cu un modul de medicină de familie

Charisma Medical Software își extinde funcționalitățile cu un modul de medicină de familie


București, 4 august 2011


Charisma Medical Software, produs al companiei regionale de software TotalSoft, îşi extinde capabilităţile de susţinere a activităţii medicale printr-un nou modul, Medicină de Familie. Acesta include funcţionalităţi care extind utilizarea sistemului către toate companiile care au contracte cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Prin acest modul, Charisma Medical Software acoperă toți pașii unui flux de lucru specific medicinei de familie. De la colectarea datelor prin intermediul modulelor operaţionale, eliberarea certificatelor medicale, a trimiterilor și reţetelor compensate, până la contractele pentru suportul asigurărilor de tip medicină de familie, totul se regăsește în aplicație.

Pentru dezvoltarea modulului, TotalSoft a realizat o analiză atentă a cadrului legislativ și a colaborat cu mai mulți specialiști din domeniul medical care au oferit cunoştinţe suplimentare de business. S-a luat în calcul inclusiv simplificarea fluxurilor de lucru existente, pentru ca utilizatorul să poată opera cât mai uşor şi mai apropiat de aplicaţia SIUI (Sistemul Informatic Unic Integrat) cu care este deja obișnuit.

Charisma Medical Software este singurul produs medical de pe piaţa românească destinat medicilor de familie, integrat complet cu solutii ERP precum Charisma ERP, dar și cu SIUI.

Charisma Medical Software gestionează peste 4 milioane de pacienţi și a procesat până acum cca 5.000.000 de cereri de analize medicale. Printre companiile care au achiționat soluția se numără: Medlife, Medsana, Medicover, Rețeaua privată de sănătate Regina Maria, European EYE Centers, Spitalul Muntenia, Personal Genetics, Institutul Național Victor Babeș, Institutul Oncologic București, Laboratoarele Synevo România sau PanMed Grup.

TotalSoft este prezentă pe piața soluțiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp în care a implementat soluțiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare și spitale atât din  domeniul privat, cât și din domeniul public, în țări precum România, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.