Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma HCM Talent Management a fost premiată în cadrul Galei Fin Media

Charisma HCM Talent Management a fost premiată în cadrul Galei Fin Media

București, 29 februarie 2012

Charisma HCM Talent Management, cea mai nouă soluție din portofoliul TotalSoft, destinată managementului performanței angajaților, a fost recompensată aseara, în cadrul Galei Fin Media, cu premiul la categoria eBusiness Software. TotalSoft a fost singurul producător român de software premiat în cadrul galei pentru lansarea unui produs informatic inovativ, cu impact major în creșterea performanței companiilor prin practici de talent management.

Aflat la a IX-a ediție, evenimentul este unul dintre cele mai prestigioase manifestări anuale dedicate jucătorilor piețelor financiar-bancare și IT&C și premiază performerii, proiectele și produsele care au s-au remarcat în anul 2011 în celor două industrii, în ciuda contextului economic.

TotalSoft a concurat și a câștigat categoria eBusiness Software cu soluția Charisma HCM Talent Management care a fost apreciată în mod deosebit pentru impactul pe care îl are în dezvoltarea şi perfecţionarea resurselor umane ca principal motor al dezvoltării afacerii unei companii. Soluția a fost apreciată pentru înglobarea celor mai bune practici în domeniu, utilizate de peste 1900 de corporaţii din 70 de țări, într-un produs perfect adaptat legislaţiei româneşti.

Câştigarea acestui premiu marchează al patrulea an consecutiv de prezență a TotalSoft în rândul laureaților Fin Media și încununează efortul companiei de software de a răspunde proactiv nevoilor pieței, prin lansarea de soluţii capabile să susțină performanțele clienților atât din punct de vedere al rezultatelor financiare, cât și din punct de vedere al capitalului uman.

Charisma HCM Talent Management poate fi evaluată gratuit la adresa http://www.charisma.ro/solutii-charisma/charisma-hcm/module/talent-management/.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.