Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Charisma ERP – noutati si tendinte (Interviu Suplimentul erp.ro - Piata Financiara)

Charisma ERP – noutati si tendinte (Interviu Suplimentul erp.ro - Piata Financiara)

Pentru a afla care sunt noutatile incluse in Charisma in ultimul an am discutat cu unul dintre cei care tin in mana dezvoltarea produsului. 

(Interviu cu George Daniel Ionescu, Development Manager Charisma ERP)

Ne puteti spune, dle Ionescu, ce ati mai adaugat nou in Charisma in ultimul an?

Putem sa vorbim atat despre produsele noi, cat si despre functionalitati pe care le includem in produs pentru a raspunde unor cerinte. Am continuat dezvoltarea Charisma for Agriculture, extinzand modulul de Zootehnie pentru a acoperi loturile de animale, nu doar cele cu serial number.

O noutate a anului trecut a fost intrarea Charisma Retail pe piata benzinariilor, prin proiectele Bulrom si Eldomir. Am dezvoltat in produs functionalitati specifice acestui business si am integrat pompa de benzina in sistem asigurand astfel transmiterea automata a informatiilor.   

Tot anul trecut am inclus in modulul de imobilizari al Charisma etichete RFID (Radio-Frequency Identification). Aceasta metodă permite clientilor sa isi inventarieze automat mijloacele fixe, de la distanță, prin intermediul undelor radio. Practic am interfata Charisma cu un cititor RFID care citeste de la distanta si in mod centralizat etichetetele RFID lipite pe fiecare mijloc fix, ajutand inclusiv la identificarea acelor obiecte care lipsesc din baza de date. Este o dezvoltare care se adreseaza in special companiilor care au multe mijloace fixe, de la banci la retaileri.

Nu am omis nici firmele de leasing si credit, pentru care am inceput pregatirea standardizarii modulului de web leasing, pe noul framework TotalSoft, de la care sa pornim in customizare cerintelor.

 

Care credeti ca vor fi tendintele in urmatorii ani in materie ERP, incotro se indreapta asteptarile vizavi de aceste sisteme?

Pe langa mobilitate si uzabilitate, o tendinta clara a pietei, un as pe care noi il avem in maneca, este cerinta pietei de a avea un furnizor global de solutii, care sa poata oferi mare parte, sau chiar toate, sistemele de care are nevoie. Ca sa devii un astfel de furnizor trebuie, in primul rand, sa ai o solutie completa pentru core business-ul activitatii clientului, dupa care conteaza evident si add-on-urile de care dispui si calitatea lor. De exemplu, solutia noastra de BI are la baza tehnologia Tableau Software, lider mondial in analiza si vizualizare date. Este doar unul dintre add-on valoroase ale Charisma ERP.

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.