Acasă I Despre noi I Cariere

Cariere


TotalSoft. O companie creată din pasiune pentru excelenţă, profesionalism, colegialitate şi respect. O companie în plină dezvoltare regională, lider din punct de vedere al numărului de proiecte complexe de afaceri implementate în piaţa românească. 
 
Îţi doreşti o carieră în domeniul tehnologiei informaţiei? Suntem gata să te primim într-un mediu de lucru dinamic, în care natura şi complexitatea proiectelor te vor ajuta să-ţi formezi o carieră de invidiat. 
 
Echipa, atitudinea pozitivă, orientarea către clienţi şi profesionalismul sunt doar câteva dintre valorile noastre. Sunt valori pe care le căutăm în fiecare nou angajat. De aceea îi căutăm şi îi pregătim pe cei mai buni. De aceea TotalSoft se implică activ în dezvoltarea profesională a fiecărui angajat. Ca să afli de ce ar trebui să ne trimiţi un CV, sau ce posturi vacante sunt disponibile, alege unul dintre subiectele de mai jos:
De ce sa te angajezi la Total Soft | Program Charisma ERP

De ce să trimiţi imediat un CV la TotalSoft

TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romaneşti în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii şi servicii complexe de afaceri. Oferta noastră este să îţi deschidem posibilitatea să construieşti alături de noi cel mai răsunător succes românesc la nivel regional pe segmentul soluţiilor complexe de business. O carieră bazată pe implementarea soluţiei câştigătoare rămâne decizia ta.

Înapoi sus mai mult

Pozitii Vacante | Program Charisma ERP

Poziţii vacante

În fiecare săptămână apar noi oportunităţi de angajare. Aceste oportunităţi sunt postate periodic în secţiunea poziţiilor vacante. Fiecare nouă poziţie are un cod de referinţă. În situaţia în care consideri că profilul sau aptitudinile tale te califică pentru unul dintre posturile vacante, te rugăm să specifici codul de referinţă pe CV şi să ni-l trimiţi la adresa jobs@totalsoft.ro.

Înapoi sus mai mult

Internship TotalSoft | Program Charisma ERP

Programe de Internship

Vrei un job de consultant sau programator într-o multinaţională? E mai simplu decât crezi: participă la internshipul TotalSoft! Acesta este o modalitate de a căpăta experienţă profesională directă, dar şi o ocazie deosebită de a observa din interior viaţa unei companii, oportunitate care nu poate fi suplinită de nicio altă modalitate teoretică de a deprinde funcţionarea mecanismelor mediului corporatist.

Înapoi sus mai mult

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.