Acasă I Despre noi I Ultimele noutăţi I Acţiunea umanitară Fii şi tu Moş Crăciun

Acţiunea umanitară Fii şi tu Moş Crăciun

Cu două săptămâni inainte de Crăciun, angajaţii TotalSoft au oferit cadouri copiilor sărmani din Aşezământul Social Sfinţii Mihail şi Gavril din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu.


Sărbătorile de iarnă îmbie la generozitate şi acte de caritate. Nici TotalSoft nu a fost mai prejos, un număr mare de angajati implicându-se in ultima acţiune de donaţii Fii şi Tu Moş Crăciun! Obiectele şi banii colectaţi au fost folosiţi pentru un Crăciun mai vesel în Aşezământul Social Sfinţii Mihail şi Gavril din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu.

Pachetele cu articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cărţi, jucarii, dulciuri, fructe, au fost strânse în urma unei campanii interne desfăşurate de TotalSoft. Apoi, pe 13 decembrie, câţiva angajaţi au dus copiilor din aşezământ cadourile de Crăciun, aducând bucuria în sufletele celor mici. Campania de ajutorare a copiilor din familii nevoiaşe este o acţiune deja tradiţională desfăşurată anual de companie.

Aşezământul Social Sfinţii Mihail şi Gavril este o adevărată comunitate în care trăiesc 8 mame singure cu cei 27 de copii, împreună cu personalul adiacent. Scopul aşezământului este de a reintegra aceste persoane în societate. Puteţi afla mai multe de acest centru social aici.
 

Experimentaţi acum

Descoperiţi cea mai accesibilă şi intuitivă soluţie de afaceri.

Demonstraţie gratuită

Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie!

* Nici nouă nu ne place spam-ul, de aceea fii sigur că toate datele sunt confidenţiale şi protejate.
 
Ne găsiţi şi pe  
© 2016 TotalSoft| Termeni şi condiţii | Site Map |Contact
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe.